Top Social

Meral Akşener’e soruyoruz: Bu adam kim? | Ali Serim hangi örgüt adına çalışıyor? | Akademi Dergisi

akademi dergisi, ali serim, doğu perinçek, hillary clinton, içimizdeki israil, meral akşener, mhp, sabetayistler, selahattin demirtaş,

Kendisinin de bir gizli Yahudi olduğu yönünde kuvvetli şüpheler ve ciddi iddialar bulunan Doğu Perinçek'in, tıpkı Oda TV gibi ulusalcı derin devletin yayın organlarından biri olduğu iddia edilen Aydınlık isimli karanlık ve gerici mekanından, dikkat çekici bir yayın yapıldı. Aydınlık'ta bu gün paylaşılan yayında, İYİ Parti'nin resmiyette genel başkanı görünen Meral Akşener'in Sabetaycı kökenlerine ve partisinin ve çevresinin yüksek oranda Sabetaycı gizli Yahudilerden müteşekkil olduğuna hiç temas edilmeden dikkat çekici sorular yöneltildi. İşte Aydınlık'ta "Meral Akşener’e soruyoruz: Bu adam kim?" başlığı ile sorulan o sorular:

➥ 16 Temmuz 2011’de Hillary Clinton ile İstanbul Conrad Otel’de yaptığınız görüşmede yanınızda oturan Ali Serim adlı şahıs kimdir?

➥ 16 Temmuz 2011’de Hillary Clinton ile İstanbul Conrad Otel’de yaptığınız görüşmede yanınızda oturan Ali Serim adlı şahıs kimdir?

O dönem grup başkanvekilliğini yaptığınız Milliyetçi Hareket Partisi içinde, görüşmeye yanınızda götürdüğünüz Ali Serim’in bir görevi var mıdır?

Clinton ile yaptığınız görüşmeye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den izin alarak mı gittiniz?

Eğer Bahçeli’den herhangi bir görev almadıysanız, görüşmeyi hangi örgüt adına yaptınız?

Ali Serim’in o dönem MHP içinde herhangi bir görevi yoksa, hangi örgüt adına yanınızda oturttunuz?

Görüşmenin üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen görüşmenin içeriğine dair herhangi bir açıklama neden yapmadınız?

O dönem ABD Dışişleri Bakanı olan Hillary Clinton ile ne görüştünüz?

Clinton ile bir araya gelmeden önce, Selahattin Demirtaş’ın da Clinton ile bir görüşme yaptığını biliyor muydunuz?

➥  Selahattin Demirtaş ile hangi projenin içinde yer alıyorsunuz?

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
 
ilk yorumu sen yap
Yorum Gönder